28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Lo-Fi Garage Pop.

FOTO Zvonimir Haramija Hans u Galeriji izlaže slike nastale u zadnje tri godine
F

Već duže vrijeme mi je bila želja da izlažem u ovom prostoru i sad mi se to ostvarilo. Zahvaljujem svima koji su mi pomogli oko realizacije ove izložbe i svima vama što ste došli te se nadam se da će vam se svidjeti izložba – rekao je autor izložbe Zvonimir Haramija Hans.

Ne propustite

U Galeriji Koprivnica u petak je zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić otvorio samostalnu izložbu autora Zvonimira Haramije Hansa pod nazivom Lo-Fi Garage Pop.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što danas ovdje mogu otvoriti ovu izložbu i što možemo svi zajedno uživati u izložbi koja je proistekla iz Koprivnice i koja pokazuje da i Koprivnica bez obzira što voli baštiniti svoju tradiciju može u puno toga pomicati granice i u puno toga diktirati trendove. Uvjeren sam da u Zvonimiru Haramiji Hansu imamo i dalje jedno nepresušno vrelo koje će nas i dalje uveseljavati svojim slikama, svojim uradcima i da će krasiti ovu našu koprivničku zbilju, pa i zbilju puno šire od Koprivnice – istaknuo je Jakšić.

O samoj izložbi govorila je kustosica Helena Kušanić.

Ovom izložbom predstavljene su slike nastale u zadnje tri godine i rezultat su utjecaja različitih likovnih formi od crteža, slikarstva, grafike, klasičnog i digitalnog kolaža, kao  i različitih pravaca dadaizma, pop arta, stripa, suvremenog street arta.

– Već duže vrijeme mi je bila želja da izlažem u ovom prostoru i sad mi se to ostvarilo. Zahvaljujem svima koji su mi pomogli oko realizacije ove izložbe i svima vama što ste došli te se nadam se da će vam se svidjeti izložba – rekao je autor izložbe Zvonimir Haramija Hans.

Izložba će biti otvorena do 7. svibnja, a nakon toga seli u Muzej Croata insulanus u Prelogu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×