1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
volim svoju županiju

Fotografija koprive Darka Šostareca proglašena najboljom u Koprivničko-križevačkoj županiji
F

Stručni žiri koji su činili fotografkinja Mare Milin, Franca Moscarda iz Istarske, Petra Vadlja iz Međimurske i Davor Pavić iz Splitsko-dalmatinske županije

Ne propustite

Završio je natječaj Volim svoju županiju 2022. koji, sedmu godinu zaredom, priređuje Hrvatska zajednica županija, a čiji je cilj fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

- Oglas -

Stručni žiri koji su činili fotografkinja Mare Milin, Franca Moscarda iz Istarske, Petra Vadlja iz Međimurske i Davor Pavić iz Splitsko-dalmatinske županije, odabrao je 21 fotografiju – po jednu iz svake županije te fotografije s najvećim brojem glasova prikupljenih putem Facebooka unutar aplikacije volimzup.hr i najbolju fotografiju snimljenu dronom, a koje su amaterski i profesionalni fotografi slali kako bi pomogli ispričati priču o ljepotama hrvatskih krajeva.

Prema mišljenju stručnog žirija, najbolju fotografiju u Koprivničko-križevačkoj županiji snimio je Darko Šostarec koji je ljepote županije predstavio kroz motiv koprive.

Najviše glasova, gotovo 2000, osvojila je fotografija Zamišljena sjenica, autora Dorijana Delosta iz Primorsko-goranske županije. Najbolja dronska fotografija također je snimljena na području Primorsko-goranske županije, a radi se o Marini Punat autora Vladimira Bogovčića.

- Oglas -

Naime, natječajem Volim svoju županiju želi se potaknuti mlade umjetnike i amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti