Prvomajski koncert

FOTO/VIDEO Begini i Tragovi neodoljivom karmom i energijom s pozornice razoružali i žensku i mušku publiku

Kad bi se birao pobjednik u nadmetanju između nabrijanog pop zvuka tamburice Begina ili energije uvijek poželjnih Tragova s njihovim zabavnim i pop-rock repertoarom obrada, izbor bi bio nemoguć.

23:13h
0
Foto: Matija Gudlin

Nakon tri noći tulumarenja na Carlsbergovoj Paradi rada, uz koncerte Pipsa, Plavog orkestra i Danijele Martinović, ni sam Praznik rada nije prošao bez veselja pred pozornicom na glavnom gradskom trgu.


Ovaj put, u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-OVA, Moja poduzetna Hrvatska, dobre zabave nije nedostajalo uz tamburaški sastav Begini i koprivnički bend Tragovi, a reakcija publike na večerašnjem koncertu dokaz je da izbor nije mogao biti bolji.

Kad bi se birao pobjednik u nadmetanju između nabrijanog pop zvuka tamburice Begina ili energije uvijek poželjnih Tragova s njihovim zabavnim i pop-rock repertoarom obrada, izbor bi bio nemoguć.

Jednostavno je – i jedni i drugi, atraktivni su mladi dečki koji s pozornice odašilju neodoljivu karmu i pozitivne vibracije, a upotpunjeni milozvučnim muškim vokalima nisu ostavili nikoga ravnodušnim – ni žensku publiku razoružanu njihovim šarmom, ni mušku koja je tako učila o najbržem putu do ženskih srca.

Da se radi o miljenicima publike, uz grad prepun ljudi u dobroj atmosferi i tiskanje pred pozornicom, dokaz je bilo i odlično poznavanje svakog teksta hitova Begina, poput Kreće zabava, Napala me s leđa i Dolazi trideseta, kao i obrada hitova Tragova koje publika dočekuje čak radije nego u originalnim izvedbama.

Također, na koncertu se pokazalo da je i odlazak Tragova u autorske vode bio pravi pogodak, jer je njihov novi singl, duet s Denisom Dumančićem Sve na ljubav miriše, naišao na vrlo dobru prihvaćenost među obožavateljima.

Priredili su i posebno iznenađenje publici pred koju je u posljednjim minutama njihovog nastupa izašao i sam Denis Dumančić te zapjevao nekoliko hitova uz nezaobilazni singl Sve na ljubav miriše.

 

Tragovi uživo u centru Koprivnice

Posted by Epodravina.hr on Montag, 1. Mai 2017

 

čitam...