- Oglas -

Centri Supernova Koprivnica i Varaždin prostiru se na 115 tisuća kvadrata, a u njima je zaposleno 400 djelatnika.

Supernova Koprivnica danas je uz najluđu rođendansku zabavu proslavio svoj osmi rođendan! Proslava je protekla u atmosferi koja se dugo pamti, uz atraktivne sadržaje za sve uzraste.

Brojni posjetitelji uživali su u cjelodnevnom programu, a šlag na tortu bio je koncert legendarnog Halida Bešlića.

- Oglas -

Slavlje je pod voditeljskom palicom Mirne Maras krenulo od jutarnjih sati, uz besplatan zabavni park u kojem su najviše uživali oni najmlađi, a za njih bile su pripremljene i kreativne radionice te su se mogli i fotografirati sa svojim omiljenim maskotama.

Najhrabriji među posjetiteljima okušali su se u zabavnoj obiteljskoj vodenoj olimpijadi, a najbolji su osvojili mnoštvo vrijednih nagrada.

Guštalo se u slavljeničkim kokicama i sladoledu, a prije koncerta rezala se slavljenička torta.

Supenova 8. rođendan, Koncert Halid Bešlić
Hostese sa slavljeničkom tortom // Foto: Mario Kos

– Ponosna sam što je Koprivnica postala dio Supernova obitelji te vam želim još puno zajedničkih, veselih i radosnih rođendana u centru – rekla je tom prilikom upraviteljica centra Supernova Koprivnica i Varaždin Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Posjetitelje su zabavljali nastupi plesnih grupa Plesnog studija Jump, Športskog plesnog kluba Koprivnica te Plesnog kluba Ritam.

Ne zaboravimo popuste u svim trgovinama koji su trajali cijeli dan, a proslava je završila na najbolji mogući način, uz bezvremenske hitove Halida Bešlića, koji je raspjevao i dobro zabavio mnogobrojnu publiku.

Supenova 8. rođendan, Koncert Halid Bešlić
Nezaboravna zabava uz legendarnog Bešlića // Foto: Mario Kos

Osim centra Supernova Koprivnica, svoj osmi rođendan proslavio je i centar Supernova Varaždin.

– Supernova Koprivnica i Varaždin zajedno imaju 400 zaposlenih, od čega njih 200 u Koprivnici. Ovaj se centar prostire na 59 tisuća kvadrata, nedavno su otvorene tri nove poslovnice, a uskoro se otvara još jedna nova trgovina te svakodnevno širimo ponudu – zaključila je Patricija Tkalčec.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155739055344173/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10155739086494173/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime