Stand up show

FOTO/VIDEO Katerina Vrana otkrila sve tajne seksa i pokazala zašto je proglašena za jednu od najsmješnijih komičarki svijeta

15:30h
0
Katerina Vrana stand up predstava // FOTO: Admir Sinani

Grkinja s engleskom adresom, Katerina Vrana, održala je u petak navečer izvrstan stand up show u Klubu kulture u Križevcima.

Simpatična Katerina, osvajačica trećeg mjesta na svjetskom komičarskom natjecanju Funniest Person In The World in the Laugh Factory’s international, bez dlake na jeziku, nasmijavala je publiku svojom popularnom predstavom About Sex.

Vrckasta komičarka je smiješnim analizama, usporedbama i imitacijama zabavljala publiku pa je tako bilo riječi o masturbaciji, analnom seksu, pornićima, pozama u akciji te kako je internet utjecao na seksualne preferencije današnjih mladih ljudi.

Publika je konstantnim smijehom dala do znanja kako su njene fore pogodile u srž tabu teme, a dok nije pričala o seksu, pokazala je zavidno znanje hrvatskog jezika. Iako još uvijek nije uspjela do kraja svladati riječ Križevci za koju je smislila vlastitu izvedenicu – crispy cheese.

Uvod u nastup Vrane odradila je poznata hrvatska komičarka Marina Orsag – voditeljica popularnog stand up comedy kluba Studio Smijeha, a posjećenost je bila nešto lošija od prethodnih izdanja Razvaljotke, stand up serijala koji se igraju u Klubu kulture.

Fantastična grčka komičarka nastupa u velikim klubovima diljem Europe pa i svijeta stoga ostaje žal što nije uspjela rasprodati križevački nastup koji bi jamčio još bolju atmosferu. Prema njenim riječima, bit će još mnoštvo dolazaka u Hrvatsku pa se nadamo da će joj crispy cheese ostati u lijepom pamćenju.

Fotke s nastupa i kratki video možete pregledati u nastavku članka.

čitam...