ŠKOLSKO ZVONO U BAKOVČICI

FOTO/VIDEO Mališani iz šest područnih škola pozdravili jesen uz Karmelu Vukov-Colić, ples i pjesmu

Učenici su sa svojim učiteljima posjetili Podravku, Muzej prehrane, razgledali su Koprivnicu te su posjetili Nogometni klub Slaven Belupo.

14:40h
0
Foto: Matija Gudlin

Mjesni odbor i Područna škola Bakovčica organizirali su i ove godine, već tradicionalno, u Područnoj školi Bakovčica manifestaciju pod nazivom Školsko zvono-Pozdrav jeseni.

Okupila je 60-ak učenika iz škole domaćina te iz PŠ Budrovac, Sirova Katalena, Mičetinac, Čepelovac te je došao i treći razred Osnovne škole Kumrovec.

Učenici su se predstavili pjesmom i recitacijama u zajedničkom kulturno-umjetničkom programu. Veselja, pjesme i plesa zaista nije nedostajalo. Prije početka programa, učenike je pozdravio Krešimir Grgac, ravnatelj OŠ Braća Radić iz Koprivnice, u čijem se sastavu i nalazi spomenuta škola.

Ujedno, bila je to i prilika za prisjetiti se kad je ova manifestacija pokrenuta.

– Eto, već desetu godinu zaredom se održava. Ideja je nastala u suradnji s našim književnikom Mladenom Kušecom – prisjetio se Radovan Knežević, učitelj PŠ Bakovčica.

Veselo druženje // Foto: Matija Gudlin

Također, učenike i goste je pozdravio i Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, te im u šali rekao da kad odrastu ne budu gradonačelnici jer ima puno boljih zanimanja od toga.

Nakon prigodnog programa kojim su se učenici predstavili, poznata televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić ispričala je učenicima o tome kako je postala voditeljica i novinarka.

No, prije toga je pohvalila učenike na njihovim kreativnim izvedbama. Upitala ih je i što bi oni željeli biti kad odrastu. Bilo je tu pjevačica, vojnika, odvjetnika, pilota, kuharica…

Također, prisutni je bila i Vesna Peršić-Kovač iz Županije.

Učenici su sa svojim učiteljima posjetili Podravku, Muzej prehrane, razgledali su Koprivnicu te su posjetili Nogometni klub Slaven Belupo.

Veselje u PŠ Bakovčice

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 28. September 2017

Druženje u PŠ Bakovčice,pjeva se i pleše

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 28. September 2017

čitam...