Tamara Premuš nakon koncerta

FOTO/VIDEO ‘Srce mi je veliko kao dvorana prepuna ljudi, a vijest o akciji proširila se i van županije pa nam čepove skupljaju i u Splitu i Zadru’

Za kombi je potrebno oko 220. 000 kuna te se u Udruzi nadaju da će iznos uspjeti prikupiti za to vozilo koje im je zaista prijeko potrebno.

09:56h
0
Tamara Premuš //Foto: Matija Gudlin

Srce mi je veliko kao dvorana prepuna ljudi koji su došli na naš koncert. Građani su opet pokazali veliko srce kad treba pomoći, bilo je neprocjenjivo. Hvala svima na podršci. Bilo je odlično, zaista smo sretni i zadovoljni. Posebno mi je drago što su naši Maslačci uživali, pjevali su i plesali. Hvala i izvođačima koji su se odazvali i pomogli nam u prikupljanju novaca. Sve karte su bile prodane, skupili smo 38. 341 kunu – kazala je Tamara Premuš, predsjednica križevačke Udruge Maslačak koja je sinoć organizirala veliki humanitarni koncert ‘Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi’.

U prodaji je bilo 1000 ulaznica i sve su prodane. Građani su čak donirali i više nego što su ulaznice koštale što zaista pokazuje njihovo veliko srce.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Humanitarna akcija počela je jučer, a trajat će sve do 19. prosinca.

Osim koncerta o kojem smo jučer pisali, Udruga je pokrenula i akciju prikupljanja čepova koja službeno počinje u ponedjeljak, 25. rujna. Provodi se u suradnji s Komunalnim poduzećem iz Križevaca i to do 25. listopada.

Foto: Matija Gudlin

– Evo građani već na veliko donose čepove i prije nego smo službeno počeli. S obzirom na to da se vijest o našoj humanitarnoj akciji proširila izvan naše županije, čepove nam skupljaju čak i učenici iz Splita, Zadra… Ima jedna tvrtka u Osijeku koja otkupljuje čepove za daljnju preradu pa će nam to, eto, pomoći. Ovim putem zahvaljujem i Komunalnom poduzeću na pomoći – istaknula je T. Premuš.

Inače, za kombi je potrebno oko 220. 000 kuna te se u Udruzi nadaju da uspjeti prikupiti cjelokupan iznos za vozilo koje im je prijekopotrebno.

Živo je na humanitarnom koncertu za pomoć Udruga Maslačak Križ…

Živo je na humanitarnom koncertu za pomoć Udruga Maslačak Križevci 🙂

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 21. September 2017

Luka Nižetić za Udruga Maslačak Križevci ?

Luka Nižetić za Udruga Maslačak Križevci ?

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 21. September 2017

 

čitam...