PODRAVKe U gradu svjetla

FOTO/VIDEO Sutkinja Martina Gregur i frizerka Ivana Vincek javile se s prestižnog Svjetskog natjecanja u Parizu

Pola sata prije nego natjecanje u kategoriji u kojoj sudite počne, kao i za vrijeme izrade frizure, suci su zatvoreni u sobi. Tako da nerijetko po čitave dane provedemo zatvoreni, istaknula je M. Gregur.

10:25h
0
Foto: Martina Gregur

Zahtjevne, ali i isto toliko i prekrasne frizure, zavladale su Parizom, a u njihovom stvaranju sudjelovale su Podravke Martina i Ivana.

Poznata i nagrađivana koprivnička frizerka Martina Gregur boravila je u Parizu gdje se održalo Svjetsko prvenstvo kozmetičara i frizera.

Tamo se našla u ulozi jedne od sutkinje natjecanja. Sudjelovalo je više od 1000 natjecatelja, a Hrvatska je imala njih 13.

Važno je istaknuti da je Koprivničko-križevačka županija na natjecanju imala predstavnicu – riječ je o Ivani Vincek iz Molvi.

Ona se natjecala u kategoriji pod nazivom Fantazija na natjecateljskoj lutki. Kako je prošla na natjecanju, bit će poznato za otprilike tjedan dana.

FOTO/VIDEO Sutkinja Martina Gregur i frizerka Ivana Vincek javile se s prestižnog Svjetskog natjecanja u Parizu
Foto: Ustupila Martina Gregur

– Ovo mi je osmo suđenje na internacionalnim natjecanjima svjetske frizerske organizacije. Bilo je tu još i suđenja na nacionalnoj razini na kojima sam sudjelovala. To je još jedno prekrasno iskustvo, odlična inspiracija za daljnji rad u salonu. Izmjena iskustva s kolegama iz cijelog svijeta – rekla nam je M. Gregur.

Atmosfera u dvorani prilikom natjecanja je vesela, ali i užurbana te prožeta pozitivnim stresom. Natjecanje traje od devet sati ujutro pa do kasno poslijepodne – 17 sati.

FOTO/VIDEO Sutkinja Martina Gregur i frizerka Ivana Vincek javile se s prestižnog Svjetskog natjecanja u Parizu
Martina Gregur ( lijevo) na natjecanju u Parizu // Foto: Ustupila Martina Gregur

– Mi suci smo na natjecanju po čitav dan. Svaki sudac maksimalno može suditi u četiri kategorije po danu. To je puno jer u pojedinim kategorijama ima čak 120 natjecatelja.Također, pola sata prije nego natjecanje u kategoriji u kojoj sudite počne, kao i za vrijeme izrade frizure, suci su zatvoreni u sobi. Tako da nerijetko po čitave dane provedemo zatvoreni – istaknula je M. Gregur.

Ukupno, sudjelovala je od 2002. godine pa do danas na 10 europskih i 9 svjetskih prvenstava – u Las Vegasu, Chicagu, Južnoj Koreji…

Inače, Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore organizirao je Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara koje je bilo održano u travnju i tu su natjecatelji izborili odlazak na prvenstvo u Parizu.

OMC HAIRWORLD 2017 LIVE

OMC HAIRWORLD 2017 LIVE

Posted by OMC Hairworld on Sonntag, 17. September 2017

Loading...