Frančić uoči Lokomotive: Siguran sam da nećemo izgubiti

11:40h
0
Trener Slavena Belupa Mladen Frančić na konferenciji za novinare uoči utakmice s Lokomotivom // Foto: Koprivnica.net

Proljetni dio prvenstva za Slaven Belupo počinje gostovanjem kod Lokomotive koje je na rasporedu u petak u 18 sati na zagrebalkom stadionu Maksimir.

– Mi smo i dalje u jako opasnoj situaciji, stoga želimo osvojiti što više bodova, igrati dobro i biti iznenađenje proljeća. Jako respektiram Lokomotivu, oni su odlična momčad koja ima kontinuitet kvalitete i igre. U Koprivnici smo ih veoma sretno dobili, presudila je velika želja i motiviranost mojih igrača. Veseli me što ćemo igrati na odličnom terenu jer jako puno težimo igri. Motivirani smo, spremni za početak prvenstva i siguran sam da nećemo izgubiti. Iz sljedeće dvije utakmice s Lokomotivom i Osijekom bio bih prezadovoljan sa četiri boda, ali ne bih bio nezadovoljan ni da obje utakmice ne izgubimo – izjavio je trener Slavena Belupa Mladen Frančić na konferenciji za novinare.

Sastav nije objavio, no rekao je kako neće konkurirati nedovoljno spremni igrači Grgić, Ozobić i Plazanić. Osim toga, izvan sastava bit će i Rak koji ima tri žuta kartona.

LOKOMOTIVA – SLAVEN BELUPO (petak, 7. veljače u 18.00)

ZAGREB – Stadion Maksimir. Sudac: Marić (Daruvar).

SLAVEN BELUPO (4-3-3): Pelin – Purić, Fuštar, Bagarić, Edson – Čanađija, Brlek, Crepulja – Delić, Matoš, Glavina. TRENER: Mladen Frančić.

PRIČUVE: Picak, Pranjić, Filipović, Gregurina, Glavica, Vugrinec, Novinić.

IZOSTANCI: Grgić, Ozobić, Plazanić (oporavljenici), Rak (tri žuta kartona).