6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Frankol na juniorskom Europskom prvenstvu u Bugarskoj
F

Ne propustite

Član Podravke i juniorske reprezentacije Hrvatske Sandro Frankol, nakon odrađenih sedmodnevnih priprema u Mađarskoj već od 15. lipnja, zajedno sa ostalim reprezentativcima, nalazi se na desetodnevnim završnim pripremama u Bugarskoj, u gradu Samokovu.

Ove pripreme su uoči nadolazećeg Prvenstva Europe za juniore koje se od 30. lipnja do 5. srpnja održava također u Samokovu. Sandro će na prvenstvu nastupiti u kategoriji do 50 kilograma.

Na kontrolnim borbama koje su održane 22. 06. između nekoliko predstavnika Bugarske, Talijanske i Alžirske reprezentacije, Sandro je zabilježio tri pobjede i jedan poraz, a prema riječima trenera reprezentacije Tomislava Vukelića, Sandro je pokazao kvalitetno hrvanje i borbenost.

Radi što bolje pripreme uoči seniorskih priprema i nastupa na dva jaka međunarodna turnira tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, na pripreme je otišao i Ivan Lončarić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Državna cesta broj 10

KAOS Pet minuta nakon prometne na brzoj cesti dogodio se i lančani sudar, vozač prebrzo jurio

Nakon prve prometne nesreće na državnoj cesti broj 10 došlo je do još jedne prometne nesreće s materijalnom štetom....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×