20.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dobar film

FUNK-ovci u subotu pripremaju besplatne projekcije vrhunskih kratkometražnih filmova i koncert
F

Program počinje u 21 sat, ulaz na projekcije je slobodan, a minimalna donacija za koncert je 10 kuna.

Ne propustite

Forum udruga nezavisne kulture i udruga Dobar film ove subote ponovno organiziraju projekcije kratkometražnih filmova u prostorima FUNK-a u koprivničkom kampusu. Time se nastavlja suradnja između FUNK-a i mlade redateljice, scenaristice i producentice Karle Lulić iz udruge Dobar film.

Dobar film je udruga iz Koprivnice s misijom stvaranja dobrog filma i filmske kulture. Prvi kratki film u produkciji Dobrog filma, komedija U ime Jagode, Čokolade i Duha svetoga s Goranom Navojcem u glavnoj ulozi, doživio je svjetsku premijeru na međunarodnom festivalu u Los Angelesu, a imao je i veliku čast otvoriti ovogodišnji Pulski filmski festival u Areni. Uspješna distribucija ovog filma se nastavlja, a upravo je snimljen i drugi kratkometražni film Dobrog filma, postapokaliptična komedija Slijedi…

U FUNK-u će publika će imati priliku vidjeti tri nagrađivana kratkometražna filma po Karlinom izboru, Poklon predsjednika Nixona (HRV, 2014.) redatelja Igora Šeregija koji se nedavno proslavio kod hrvatske publike svojim prvim dugometražnim filmom ZG80, zatim Da je kuća dobra i vuk bi je imao (HRV, 2015.) Hane Jušić koja je također ostvarila uspjeh svojim prvijencem Ne gledaj mi u pijat, te bosanski film Kokoška iz 2014. godine u režiji Une Gunjak, koji je osvojio nagradu za najbolji kratkometražni igrani film na Sarajevo Film Festivalu.

Nakon projekcija održat će se koncert novog koprivničkog benda Impressions. Impressions čini skupina prijatelja koji dijele šarolike glazbene interese, a inspiraciju za svoju glazbu crpe iz klasične glazbe i jazza te ih pokušavaju „preslikati“ na moderniji način.

Program počinje u 21 sat, ulaz na projekcije je slobodan, a minimalna donacija za koncert je 10 kuna.

Program sufinancira Grad Koprivnica.

Foto: FUNK
Foto: FUNK
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×