15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
centar+

FUNK provodi radionicu MIDI kontrolera, prijavite se
F

Ne propustite

U sklopu projekta Centar+ kojeg provodi Forum udruga nezavisne kulture FUNK, ove subote i nedjelje, 23 i 24. srpnja, provodi se radionica MIDI kontrolera.

Maksimalan broj polaznika radionice je 12, a za sudjelovanje potrebno se prijaviti na mail
savez.udruga.funk@gmail.com do petka, 23. srpnja. U mailu napišite svoje ime, a predmet maila Prijava za MIDI radionicu.

MIDI (Musical Instument Digital Interface) je glazbeni protokol stvoren 80-ih godina prošlog stoljeća kako bi se stvorio univerzalni standard za povezivanje glazbenih uređaja. Danas, 40 godina kasnije, protokol se i dalje koristi sa gotovo nepromijenjenom specifikacijom za spajanje raznih glazbenih uređaja ili za kontrolu pretežito glazbenog softvera na računalu. Zbog svoje jednostavnosti nije limitiran samo na glazbene primjene već se koristi i u brojnim rješenjima za kontrolu rasvjete, grafičkim i video područjima te umjetničkim instalacijama.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti više o MIDI-ju kao protokolu, MIDI kontrolerima, te o njihovom korištenju s produkcijskim i DJ softverom, kao i koracima u njihovoj izradi. Voditelji su Igor Brkić i Igor Petrović.

Polaznici će raditi vlastiti MIDI kontroler baziran na OpenDeck platformi. Naučit će osnove i teorijsku pozadinu MIDI protokola te standardne i kreativne načine upotrebe (korištenje senzora kao izvora signala, upravljanje vanjskim uređajima). Složeni kontroler polaznici nose kući.

Foto: Funk
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×