13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Umjetnost

Galerija K2 predstavlja izložbu autora Likart
G

Ne propustite

Galerija K2 predstavlja u srijedu 10. svibnja skupnu izložbu autora pod nazivom Likart.

U galeriji će se okupiti članovi likovne udruge Lika koja je utemeljena prije nešto više od 3 godine, u nju su uključeni stvaratelji i ljubitelji likovne umjetnosti s ciljem promicanja likovnog stvaralaštva i vrijednosti građanskog društva. Sudjelovali su na niz projekata i humanitarnih akcija i aktivno su uključeni u kulturni život grada Gospića i Ličko-senjske županije. Udruga je organizirala i provela niz likovnih radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta, sudjeluju u akcijama povodom dječjeg tjedna i u sklopu akcije Gradovi i županije prijatelji djece, a po prvi puta dolaze u Križevce.

Autori koji će u Galeriji K2 predstaviti svoje radove su: Kristina Šimon Starčević, Veljko Lazić, Nikica Jelić, Daniela Fasler, Ivana Pjenović Brajković, Marija Pavelić, Ivana Starčević, Mile Balenović, Larisa Vukelić Podravec, Saša Živković, Vatroslav Orešković Beća, Mirjana Modrušan, Anton Orzes, Dražen Mileusnić i Ivan Golac.

Stalni postav izložbe može se razgledati svakim radnim danom od 18 do 20 sati u Galeriji K2, novom umjetničkom prostoru kojim rukovodi udruga KVARK. Prostor se nalazi u centru Križevaca, u dvorištu Zagrebačke banke gdje se nekad nalazila dječja igraonica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×