19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Galop team na prvenstvu za mlade konje
G

Ne propustite

Prošli je vikend koprivnički Galop team imao svoje predstavnike na Prvenstvu za mlade konje u Zagrebu, Marka Papca na grlu King i Tomislava Kavura na grlima Demi i Cortesia.

Marko i King završili su dva parkura visine prepona 1 metar bez kaznenih bodova, a parkur visine 110 cm završili su s 8 kaznenih bodova zbog dvije pogreške.

Tomislav Kavur je nastupio na jednoj utakmici visine 1 metar, i s oba grla završio parkur bez kaznenih bodova. S petogodišnjom Demi, koja je ove godine ostvarila vrlu uspješnu natjecateljsku sezonu, nastupio je na jednoj utakmici visine 115 cm, a na utakmici u dvije faze za 4 i 5- god.konje visine 110 cm osvojili su drugo mjesto.

Tomislav i šestogodišnja Cortesia nastupili su na dvije utakmice visine 120 cm, a bolji rezultat ostvarili su u nedjelju kad su završili parkur s 9 kaznenih bodova zbog jedne neposlušnosti konja i time izazvanog prekoračenja vremenskog ograničenja. Usprkos kaznenim bodovima, zadovoljni su rezultatom budući da Cortesia nije rušila ni jednu preponu i pokazala da je dorasla utakmicama na ovoj visini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×