dan pun sadržaja

Gastro kutkom, promocijom križevačkog keksa, besplatnom turom po gradu uz vodiča, afterwork partyjem i dječjom povorkom Prigorci pozdravljaju jesen

Cijeli dan ispunjen je događajima, a na vama je samo da se pojavite i uživate

16:09h
0
Foto: križevci.hr

Bogatim programom, koji počinje sutra ujutro na Nemčićevom trgu, Križevčani će pozdraviti jesen. Upravo je to naziv sajma, koji građanima kroz cijeli dan donosi hrpu sadržaja.

Program počinje već ujutro u devet sati otvorenjem Magdine hiže i izradom jesenske križevačke razglednice, dok u 10 počinje jesenska dječja povorka. Ljubitelji dobre hrane na svoje će doći od 11.30 sati križevačkim gastro kutkom, u kojem će Chef Mišel i učenici Srednje škole Ivan Seljanec pripremati, a građani degustirati jela.

Točno u podne promovirat će se turistički križevački keks, a pola sata kasnije počinje i Magdina čajanka, gdje možete izabrati najbolji čaj.

Programa ne manjka ni u popodnevnim satima, jer od 15 počinje jesenski đir gradom, koji uključuje besplatan razgled grada uz vodiča, a uz fontanu će se pričati i o Ivekovoj kućici. Mislili su organizatori i na one nešto starije i raspoloženije pa su od 16 sati na Nemčiću organizirali afterwork party by Arteria.

Dakle, programa ne manjka, cijeli dan ispunjen je događajima, a na vama je samo da se pojavite i uživate. Detaljan program možete pogledati i na plakatu u nastavku teksta.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!