nesvakidašnja krađa

Gazda u nevjerici, iz nezaključanog štaglja nestao mu traktorski plug vrijedan nekoliko tisuća kuna

Kradljivac je bio aktivan između 3. listopada i 3. prosinca. Dakle, imao je možda čak i dva mjeseca da plug sakrije, proda, ili kakvu god zamisao imao s istim

12:03h
0
Ilustracija
Ilustracija // Arhiva

Policija nas svako malo obavještava o raznim vrstama krađe. Kradu se bicikli, mobiteli, automobili, krade se i zlato pa i novac, kradu se drva po šumama, a po novome, kradu se i traktorski plugovi.

O jednom takvom nedjelu podravski plavci informirali su nas jutros. Naime, traktorski plug nestao je iz nezaključanog štaglja u mjestu Batinske, koje se nalazi u blizini Ferdinandovca.

Policija za nepoznatim počiniteljem i otuđenim plugom i dalje traga, ali ta potraga mogla bi biti otežana, jer se točan datum krađe ne zna. Kako piše u priopćenju, kradljivac je bio aktivan između 3. listopada i 3. prosinca. Dakle, imao je možda čak i dva mjeseca da plug sakrije, proda, ili kakvu god zamisao imao s istim.

Hoće li policijska potraga biti uspješna, vidjet ćemo u danima koji su pred nama. Jasno, vlasnik pluga u ovoj je krađi oštećen za nekoliko tisuća kuna.