24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PITOMAČA

Generacija Pitomačana okupila se u povodu 35. obljetnice mature
G

Prisjetili smo se školskih dana, kao i nezaboravnog odrastanja, a veseli nas što su i neki od učitelja bili s nama - kaže Maja Kirin, jedna od organizatorica proslave

Ne propustite

Generacija Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače koja je davne 1987. godine napustila osnovnoškolske klupe s malim zakašnjenjem proslavila je 35. obljetnicu male mature, a životne jubileje, 50. rođendane.

Proslavi su prisustvovali i nekadašnji učitelji Ladislava Jergović, Katarina Šimić i Ivan Kos, a neizostavan je bio i sat razrednika koji je iskorišten za svojevrsnu prozivku.

– Prisjetili smo se školskih dana, kao i nezaboravnog odrastanja, a veseli nas što su i neki od učitelja bili s nama. Njegujemo tradiciju da se sastajemo svakih pet godina pa ćemo se, nadam se u još većem broju, družiti i za četiri godine – kaže Maja Kirin, jedna od organizatorica proslave.

Foto Begović
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×