Gibonnijeve poruke mira i ljubavi

14:30h
0

101108-gibonni-mU povodu Dana Grada Koprivnice u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, pred više od 7.000 ljudi dvosatni glazbeni spektakl održao je Zlatan Stipišić – Gibonni, a na koncertu je bio prisutan i Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović s domaćinima, gradonačelnikom Koprivnice Zvonimirom Mršićem i njegovim suradnicima.


Fotogalerija

Gibonni je pred obožavateljima, od kojih su neki “potegnuli” iz Zagreba i drugih krajeva Hrvatske, izveo cijeli repertoar svojih najpoznatijih skladbi, a posebno iznenađenje priredili su Ivana Husar Mlinac te Damir Urban, koji je prvu stvar otpjevao sjedeći na tribinama među gledateljima.

Atmosfera je užarenom ostala do samog kraja, dok je posebno oduševljenje izazvalo Gibonijevo spuštanje među publiku koja je dobila neočekivanu prigodu za fotografiranje!

Naposlijetku, jedan od najupečatljivijih trenutaka koncerta bilo je Gibonnijevo obraćanje mladima koje je pozvao da se vole i poštuju te osudio nasilje svake vrste, čime je ostao dosljedan u svojoj misiji koju obavlja od 2003. godine kada je postao prvim hrvatskim ambasadorom dobre volje UNICEF-a.

Usprkos nešto jačem osiguranju zbog nazočnosti Predsjednika države, posjetitelji nisu imali poteškoća pri ulasku u dvoranu, a nije zabilježen niti jedan izgred ili narušavanje javnog reda i mira.

Izvor: Glas Podravine

čitam...