8.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gimnazija „Fran Galović“ proslavila 109. godina postojanja
G

Ne propustite

Svečanim programom u dvorani Domoljub 30. travnja 2015. godine, Gimnazija „Fran Galović” Koprivnica proslavila je 109. godina postojanja, a u sklopu godišnjice održan je Dan otvorenih vrata kao i finale sportskih natjecanja. Svečanoj manifestaciji u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao je zamjenik župana Ivan Pal.

Program Dana otvorenih vrata započeo je u prostorijama Gimnazije u organizaciji profesora i učenika koji su se uključili u raznovrsne sadržaje, a prisustvovali su mu brojni gosti te učenici osnovnih gradskih škola. Učenici su tijekom cijeloga dana programa pokazali različite vještine i ponovo potvrdili da su izvanredni fizičari, biolozi, kemičari, matematičari, povjesničari, pjevači, glumci, režiseri, slikari i sportaši.

Svoj rad je kroz različite prezentacije predstavilo više sekcija koje djeluju u školi. U sportskoj dvorani, učenici Gimnazije odmjerili su snage u odbojci, badmintonu, nogometu, nakon čega su proglašeni pobjednici finala.

Svečana akademija započela je uvodnim obraćanjem ravnatelja Gimnazije Vjekoslava Robotića koji od svih uspjeha posebno istaknuo olimpijce iz fizike i astrofizike, međunarodne uspjehe na natjecanjima iz matematike, informatike i prirodoslovlja umjetnosti i sporta.

– Zahvaljujem na podršci našem gradu Koprivnici, a posebno zahvaljujem našem osnivaču Koprivničko-križevačkoj županiji koja je u nama prepoznala pravog partnera za budućnost – rekao je ravnatelj Robotić.

Okupljene je pozdravio i zamjenik Pal koji je tom prilikom čestitao učenicima i zaposlenicima na uloženom trudu i vremenu koje su izdvojili kako bi ostvarili uspješne rezultate.

– Drage učenice i učenici, drage kolegice i kolege čestitam vam 109. rođendan. Želim reći da ste dosegli razinu koja je bila u ovom gradu i županiji željena. Tome ste najviše doprinijeli Vi učenici i profesori te Vas molim da ustrajte u tome i dalje i ostanete u samom vrhu gimnazija u Hrvatskoj. Želim vam još puno uspjeha, a maturantima želim uspješne upise na fakultete – istaknuo je zamjenik Pal.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv program

Otkrijte tajnoviti svijet inteligencije na Danima otvorenih vrata i Festivalu znanosti Sveučilišta Sjever

Kraj travnja na Sveučilištu Sjever obilježit će znanstveni, inspirativni i zanimljivi programi. Ovogodišnji Festival znanosti koji se u oba Sveučilišna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×