18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Moj trenutak inspiracije

Gimnazijalci pokazali kakve sve skrivene talente njeguju izvan zidova učionice
G

Brojne sudionice priredbe nosile su i frizure koje su posebno za taj dan kreirale vješte ruke dvoje gimnazijalaca, a tijekom recitala pokazani su i brojni fotografski radovi učenika.

Ne propustite

Na učeničku inicijativu u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva organizirane su izložba i priredba pod nazivom Moj trenutak inspiracije na sam dan Dan darovitih učenika, a kad se između ostalog, 21. ožujka obilježava i Svjetski dan pjesništva, Svjetski dan sindroma Down te Međunarodni dan za uklanjanje rasne diskriminacije

Prvi put ovakva je priredba u đurđevačkoj gimnaziji organizirana prije točno deset godina, kada su se učenici poželjeli nastavnicima i svojim kolegama predstaviti u drugačijem svjetlu. Cijelo događanje je usmjereno na talente, interese i vještine učenika koji su povezani uz njihove hobije i način na koji provode slobodno vrijeme.

Tako su na izložbi učenici pokazali svoje crteže, slike, rukotvorine i pjesme, a na priredbi svoje pjevačke, recitatorske, sviračke i glumačke vještine. Brojne sudionice priredbe nosile su i frizure koje su posebno za taj dan kreirale vješte ruke dvoje gimnazijalaca, a tijekom recitala pokazani su i brojni fotografski radovi učenika.

U organizaciji i izvedbi programa sudjelovalo je dvije trećine učenika škole, a iz publike su ih bodrili njihovi kolege, nastavnici, roditelji, te učenici osmih razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac.

Učenici su, tako, uspješno pokazali da imaju mnogo potencijala, vještina i interesa izvan školskog života te su kroz ovu inicijativu dokazali da su ih spremni i podijeliti, samo ako im se pruži podršku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×