19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Projekt Interreg ECOoperation

Gimnazijalci upoznali mađarske projektne partnere, zajedno su veslali, biciklirali, podigli kamp naselje
G

Predstavili su aktivnosti provedene od početka trajanja projekta, koristili opremu za izvanučioničku nastavu na vodi te sudjelovali u aktivnostima druge dvije partnerske škole.

Ne propustite

Projektni tim učenika i nastavnika Gimnazije “Fran Galović” Koprivnica prošlog je tjedna s partnerskim timom iz Srednje škole Prelog posjetio mađarsku školu Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium u Csurgu.

Sva tri projektna tima napokon su se, nakon višemjesečne odgode od susreta zbog pandemije Covid-19, upoznali uživo. Ovaj završni susret rezultat je cjelogodišnjeg rada i mnogih izvršenih projektnih zadataka tijekom kojih su – u virtualnom okruženju i samostalnim izvanučioničkim istraživanjem – puno naučili o digitalnim alatima, karakteristikama tla, zraka i vode na prostoru rijeke Drave te o njenim geografskim i biološkim posebnostima.

Naučeno su zajedno ponovili i primijenili na otvorenom, na jezeru Gyékényes.

Predstavili su aktivnosti provedene od početka trajanja projekta, koristili opremu za izvanučioničku nastavu na vodi te sudjelovali u aktivnostima druge dvije partnerske škole. Učenici i nastavnici su veslali, vozili bicikl, postavili kamp i još jednom dokazali kako su timski rad i projektna nastava izvrstan način učenja i poučavanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Festival malih kolača

FOTO/VIDEO Virje je metropola za ljubitelje slatkog, nikad veća Prkačijada dovela goste iz cijelog svijeta

Počela je 9. Virovska prkačijada, prvi europski festival malih tradicijskih kolača, a Virje je ovoga vikenda metropola za sve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×