6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Projekt IMAGINE Erasmus+

Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva odobrena sredstva iz EU za projekt promicanja ljudskih prava i tolerancije
G

Ne propustite

Đurđevačka gimnazija jedna je od sedam škola kojima su ove godine odobrena sredstva kao koordinatorima projekta od ukupno 40 prijavljenih škola.

Gimnazija Dr.Ivana Kranjčeva u Đurđevcu počela je novu školsku godinu na najbolji mogući način – potpisivanjem ugovora o dodjeli sredstava iz EU fondova za provođenje projekta IMAGINE Erasmus+ programa.

Kao koordinatoru i kreativnom autoru projekta, đurđevačkoj je gimnaziji za provođenje projekta dodijeljen iznos od 27 885 eura. Đurđevačka gimnazija jedna je od sedam škola kojima su ove godine odobrena sredstva kao koordinatorima projekta od ukupno 40 prijavljenih škola.

Projekt će se provoditi tijekom iduće dvije školske godine, a bit će usmjeren na promicanje tolerancije, jednakosti i ljudskih prava. Učenici će zajedno sa svojim nastavnicima, članovima projektnog tima, provoditi pedagoške radionice i blisko surađivati s udrugama te ostalim odgojnim ustanovama s područja županije.

Škole partneri u ovom projektu srednje su škole različitih profila, a dolaze iz Švedske, Italije, Francuske, Španjolske i Rumunjske. Sudjelovanjem u projektu učenici i nastavnici imat će priliku na tjedan dana posjetiti partnerske škole te učiti o tuđoj kulturi i načinu života kroz direktni kontakt sa svojim vršnjacima i kolegama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×