9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gimnazijski profesori upoznali se sa DDC projektom
G

Ne propustite

Gimnazijski profesori iz Koprivnice bili su na edukacijskom veslanju gdje su se upoznavali s opremom, načinom veslanja i prirodom jezera Šoderica na kojem se odvija dio projekata udruge Drava dokumentacijski centar.

Na taj način, osobno su iskusili kako dulji boravak u maloj rekreativnoj grupi dobro utječe na bolje međusobne odnose i kako se zajedničkim djelovanjem lakše dođe do cilja. Sve su to iskustva koja će podijeliti i usvojiti i njihovi učenici u okviru projekata DDC-a “Zdravi na Dravi – Dravom protiv droge” u jesenskom dijelu odvijanja projekta.

Čamac su DDC-ovci proglasili “Nultom točkom tolerancije na nasilje”. Tako je i veslanje poželjna rekreativna aktivnost, a vedra atmosfera je poticaj opuštanju i stvaranju prijateljstava. Sve to skupa pridonosi udaljavanju mladih od stupanja u doticaj različitih opijata. Zato nije čudo da su projekti DDC-a podržani od Ministarstva obitelji, naše županije i grada Koprivnice, a prepoznati su i od vrhunskih svjetskih tvrtki kao što su Honda Marine i Coca Cola.

Uz dobro raspoloželje, profesore je aktivni boravak u prekrasnoj prirodi oduševio,a oni su uvjereni su da će isto tako i njihove učenike koji će na Šodericu najvjerojatnije doći biciklima.

Profesori se nadaju da će lijepo vrijeme u rujnu i listopadu omogućiti većem broju škola da svojim učenicima omoguće učestvovanje na ovim zanimljivim i kvalitetnim projektima. Sve informacije škole mogu dobiti na www.ddc.hr ili ddc@ddc.hr, a  video prilog sa HTV-a može se
pogledati na www.ddc.hr.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti