24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Piškornica

Golubić i Vugrinec: Životni projekt župana vodio je njegov kum s krivotvorenom diplomom, Koren: Nemam potrebe baviti se s ovim političkim pikzibnerima, oni su dvije lige ispod mene
G

Pitaju se hoće li župan Koren odšutjeti novu aferu koju je, kako kažu, sa svojim kumom režirao i pronaći snage da ponudi iskrene odgovore kako bi se u ovoj županiji iskorijenio koren korupcije.

Ne propustite

Predsjednika koprivničkog SDP-a Tomislav Golubić te županijski vijećnik Željko Vugrinec, predsjednik Kluba članova Županijske skupštine SDP-a i HL-a, priopćenjem su se osvrnuli na nedavne navode u medijima da je bivši direktor Mladen Jozinović krivotvorio fakultetsku diplomu Prometnog fakulteta u Zagrebu.

– Nažalost, projekt Piškornica i naša Koprivničko-križevačka županija opet su tema u svim nacionalnim medijima. Kažemo nažalost zato što se opet ne raspravlja o tehnologiji i ekologiji samog projekta nego se raspravlja o aferama i ozbiljnim sumnjama na koruptivne radnje. Sumnja da je životni projekt župana Korena, kao što je sam to navodio, vodio njegov kum Mladen Jozinović s krivotvorenom fakultetskom diplomom baca tamnu mrlju na cjelokupni projekt – složni su Golubić i Vugrinec.

Smatraju da je od velike važnosti da se župan Koren očituje na spomenutu temu jasno kaže koja su njegova saznanja o diplomi njegovog kuma i prijatelja.

Željko Vugrinec i Tomislav Golubić Foto: Marko Horvat

– Voljeli bismo podsjetiti javnost da Darko Koren ovih dana i sve ovo vrijeme ponavlja mantru da je Mladen Jozinović jedan od najsposobnijih ljudi u gospodarskom životu ove zemlje. No, zanimljivo je da je proteklih dana iščeznuo iz javnosti i kao da nema baš nikakav stav ili saznanja o navedenom slučaju – ističu.

Pitaju se hoće li župan Koren odšutjeti novu aferu koju je, kako kažu, sa svojim kumom režirao, i pronaći snage da ponudi iskrene odgovore kako bi se u ovoj županiji iskorijenio koren korupcije.

– Pitanje je to koje zanima sve građane Podravine i Prigorja – zaključuju.

Kontaktirali smo i župana Darka Korena koji kaže da nema riječi za navode njegovih političkih protivnika.

– Zaista nemam potrebe baviti se s političkim pikzibnerima kao što su oni. Oni su dvije lige ispod mene pa dok se nađe netko tko će biti u višoj razini, a taj se u bliskoj budućnosti ne nazire, onda ću i odgovarati na takve istupe – kazao je župan Koren.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednosmjenska nastava

PROJEKT KRENUO Najveća hrvatska škola, koprivnička “Braća Radić”, ide u dogradnju, cijena kao čitava škola na Podolicama

Osnovna škola Braća Radić nije samo najveća osvnona škola u našoj županiji nego vjerojatno i najveća u čitavoj Hrvatskoj....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×