19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gostovanje predstave “Njuške” Teatra Exit u sklopu “Ljeta u Ludensu” – mala scena smijeha
G

Ne propustite

U subotu 20. srpnja 2013. u 21 sati, u Atriju Doma mladih u Koprivnici, bit će izvedena predstava “Njuške” Teatra Exit, treća u sklopu ovogodišnjeg “Ljeta u Ludensu – male scene smijeha”. “Njuške” gostuju u Koprivnici I prije zagrebačke premijere koja je zakazana tri dana nakon koprivničke izvedbe.

 Jeste li se ikada upitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život pokušali usporediti sa psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, oni komuniciraju ljubav, seks, prijateljstvo, osvetu, nasilje… U konačnici, “Njuške” odražavaju glavne preokupacije svih ljudskih bića. “Njuške” su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike, a lajanje, režanje i cviljenje najboljeg čovjekovog prijatelja će na jezik koji i ljudi razumiju prevesti Janko Rakoš, Filip Križan i Enes Vejzović.

Cijena ulaznice za predstavu “Njuške” je 30 kuna, a možete ih kupiti u uredu Ludens teatra u Domu mladih, od ponedjeljaka do subote, od 10,00 do 14,00 sati, u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, ili rezervirati na 097/7583367. Blagajna Doma mladih je na dan predstave otvorena od 19.00h.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

SPORTSKI VIKEND

FOTO Mladi koprivnički atletičari uspješni na natjecanju u Karlovcu, kući ponijeli četiri medalje

Proteklog vikenda u Karlovcu je održano prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete i kadetkinje na kojemu su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×