u žaru borbe

Gotova je sezona za Selenu Milošević, stradali su prednji križni ligamenti

Ozljeda je to koja zahtjeva operaciju i dugotrajan oporavak. 

14:43h
0
Foto: Ivan Brkić

Utakmica protiv rumunjske Valcee koju svi u Rukometnom klubu Podravka Vegeta žele što prije zaboraviti dobila je još jednu ružnu posljedicu. U susretu u kojem je koprivnička ekipa poražena u posljednjim minutama došlo je do ozljede Selene Milošević.


U jednom doskoku propalo joj je koljeno, a s obzirom na praznu dvoranu njen jauk čuli su svi. Brzo je iznešena s terena gdje joj je pružena pomoć, a nakon detaljni pregleda obistinile su se najgore slutnje. Pukli su prednji križni ligamenti u njenom desnom koljenu.

Ozljeda je to koja zahtjeva operaciju i dugotrajan oporavak.

– Nažalost vijesti nisu dobre. Selena Milošević teško se ozljedila u utakmici s rumunjskom Valceom. U pitanju su križni ligamenti i njezina je sezona gotova. Znamo dobro što nam Selena znači svojom kvalitetom i odnosom prema rukometu. Jedino što sam siguran je da će se vratiti iduće godine i da će biti ona ista Selena. Želim joj brz oporavak jer vrlo ubrzo slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija – potvrdio je trener Saračević za klupske stranice.

– Ozljede su sastavni dio sporta, a posebno u ovom specifičnom vremenu koje je obilježio koronavirus. Nažalost, bojim se da je na Seleni ostavilo traga i 35 dana samoizolacije. To se događa i drugim ekipama i iz te kože ne možemo, a ja mogu samo reći da ima i ostalih igračica i da će morati preuzeti odgovornost. Moramo se složiti, a netko će vjerujem i iskoristiti tu šansu – poručio je.

čitam...