socijalno najugroženijima

Grad Đurđevac i ove godine osigurat će božićnice za svoje starije sugrađane, evo detalja

Za ovogodišnje božićne blagdane osigurana su financijska sredstva u iznosu od 200 kuna.

10:06h
0
Foto: Grad Đurđevac

Već šestu godinu za redom Grad Đurđevac će isplatiti sredstava prigodom božićnih blagdana za pomoć starijim osobama slabijeg imovinskog stanja s područja grada Đurđevca.

– Grad Đurđevac već tradicionalno daruje socijalno najugroženije građane prigodnim poklonima povodom Božićnih blagdana i Uskrsa te umirovljenike božićnicama. Za ovogodišnje Božićne blagdane osigurana su financijska sredstva u iznosu od 200 kuna za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1956. godine koji ostvaruju mirovine manje od 2000 kuna – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Prijave za božićnicu se zaprimaju već od 22. studenoga 2021. godine putem mail-a: racunovodstvo@djurdjevac.hr ili se mogu predati osobno na porti Gradske uprave radnim danom od 8 do 16 sati, a najkasnije do 20. prosinca.

Uz popunjeni obrazac potrebno je priložiti: presliku osobne iskaznice, račun za isplatu, kopiju zadnjeg odreska od mirovine, Zahtjev (obrazac se može preuzeti na stranicama Grada i kod portira na ulazu u zgradu) i OVDJE, obavijest je na gradskim stranicama.