IMATE ZANIMLJIVU PRIČU? ☎ 048-626846
22.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 09. svibnja, 2021.
Advent

Grad Đurđevac svim osnovcima u županiji za blagdane poklanja besplatno klizanje

Svaki učenik ima tri besplatna sata što je dovoljno da se nauči klizati, a roditelji koji se ipak ne odluče za klizanje mogu uživati u degustaciji kuhanog vina i domaćih kobasica na Trgu sv. Jurja, rekao je gradonačelnik Janči.

13:46h
0
Ilustracija
Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca osigurali su besplatno klizanje kao blagdanski poklon svim učenicima osnovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije.

U svrhu brže i lakše podjele ulaznica za klizanje poslan je poziv svim ravnateljima osnovnih škola s područja županije da preuzmu ulaznice i organiziraju podjelu svojim učenicima kako bi oni s roditeljima u ovo blagdansko vrijeme posjetiti Advent u Đurđevcu i naučiti klizati.

– Svaki učenik ima tri besplatna sata što je dovoljno da se nauči klizati, a roditelji koji se ipak ne odluče za klizanje mogu uživati u degustaciji kuhanog vina i domaćih kobasica na Trgu sv. Jurja. Klizalište je otvoreno do 16. siječnja svaki dan tako da svi mogu naučiti klizati, a u slučaju dobre vremenske prognoze moguće je i produljenje trajanja ledene zabave – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Dodatne informacije o preuzimanju karata potražite na web stranicama svojih škola.

Do sada su svoje karte preuzele:

  • Osnovna škola Molve,
  • Osnovna škola Ferdinandovac,
  • Osnovna škola Profesor Blaž Mađer Novigrad Podravski i
  • Osnovna škola Petar Preradović Pitomača.