5.2 C
Koprivnica
Utorak, 31. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPISANI UGOVORI

Grad Koprivnica osigurao 200 tisuća eura obrtima za čuvanje djece, evo koliko novaca izdvajaju za svakog mališana
G

Gradonačelnik Jakšič zadovoljan je što je Grad kroz sve ove godine uspio održati zavidnu razinu odnosa s obrtima za čuvanje djece

Ne propustite

Grad Koprivnica nastavio je s izravnim sufinanciranjem obrta za čuvanje djece te je u svom proračunu za “tete čuvalice” osigurao oko 200 tisuća eura.

- Oglas -

Na samom početku tjedna potpisani su ugovori s vlasnicima obrta za čuvanje djece koji djeluju na području grada, a riječ je o ukupno 12 obrta – Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirić, Bakino dvorište, Iskrice, Dedo medo, Potica, Zvjezdice, Dječji raj, Beine i Žirafa.

– Zbog poštivanja zakonskih okvira u kojima moramo djelovati, važno je razumijevanje obje strane. Vrlo sam zadovoljan što smo kroz sve ove godine uspjeli održati jednu zavidnu razinu našeg odnosa i mislim da nema razloga da tako ne bude i dalje – rekao je gradonačelnik Jakšić vlasnicima obrta za čuvanje djece, a prilikom potpisivanja ugovora te im zaželio uspješnu 2023. godinu.

Spomenimo kako je u gradskom proračunu za kalendarsku 2023. godinu planirano 199.085,00 eura. Visina sufinanciranja smještaja djece u obrtima i u ovoj godini ostaje ista, a radi se o 132,72 eura za dijete starije od godine dana, 265,44 eura za dijete mlađe od godine dana te 265,44 eura za dijete s teškoćama u razvoju.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
- Oglas -

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZA SVAKOGA NEŠTO

Pričaonice, izložbe, razne inovacije i nagrade samo su mali djelić ‘Dana Marcela pl. Kiepacha’ koji će od idućeg tjedna obilježiti Križevce

Bliži se vrijeme kada će se u Križevcima obilježiti još jedni Dani Marcela pl. Kiepacha, a u znak sjećanja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti