6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Otvoren javni poziv

Grad Koprivnica raspisao natječaj za manifestacije i festivale, u ovoj godini osigurano 60.000 eura
G

Rok za prijavu na ovaj javni poziv je do trenutka dok se ne potroše predviđena sredstva, a najkasnije do 29. travnja u 23.59 sati

Ne propustite

Grad Koprivnica objavio je novi javni poziv za udruge koje djeluju na području Grada Koprivnice, a u njihovoj će se organizaciji odvijati manifestacije i festivali tijekom 2024. godine.

Za ove se programe planira iz proračuna grada osigurati ukupno 60.000 eura koliko će biti raspoređeno na prijavljene manifestacije i festivale.

Za organizaciju manifestacija najmanji iznos koji udruge mogu zatražiti je 100 eura, a najveći mogući 3.000 eura. U kategoriji festivala, najmanji iznos je također 100 eura, dok je najveći koji se po jednom festivalu može ostvariti 15.000 eura.

Rok za prijavu na ovaj javni poziv je do trenutka dok se ne potroše predviđena sredstva, a najkasnije do 29. travnja u 23.59 sati. Više informacija o samom načinu prijave možete pronaći na stranici Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Tihomiri svijeta, ujedinite se, danas imate svoj dan!

Danas Tihomir slavi imendan! Tihomir je temeljit, interesantan, hitar, otvoren, marljiv, inicijativan i radostan.
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×