OPREMANJE

Grad Križevci nabavio nove kosilice za svoje nogometne klubove

NK Radnički je dosta bio zakinut u tom smislu, a ova kosilica je nešto što su dugo iščekivali i lobirali, stoga mi je jako drago zbog toga, a i drago mi je da se ovdje vidi i kvalitetna suradnja s našim trećeligašem NK Radnikom, koji često puta koristi ovaj teren, rekao je gradonačelnik Mario Rajn.

15:29h
0
Foto: krizevci.hr

Jučer je na Gradskom stadionu u Križevcima održana primopredaja nove kosilice za održavanje kompleksa sportsko-rekreacijskog centra. Nova kosilica stigla je i u Radnički dol, a njome će se održavati teren NK Radničkog, a koji ima odličnu suradnju s križevačkim trećeligašem NK Radnikom.

Gradonačelnik Mario Rajn na terenu NK Radničkog istaknuo je kako ovom donacijom i dalje žele ravnomjerno podupirati razvoj sportskih klubova na području grada Križevaca.

– NK Radnički je dosta bio zakinut u tom smislu, a ova kosilica je nešto što su dugo iščekivali i lobirali, stoga mi je jako drago zbog toga, a i drago mi je da se ovdje vidi i kvalitetna suradnja s našim trećeligašem NK Radnikom, koji često puta koristi ovaj teren. Drago mi je da ljudi s područja grada ovako surađuju – istaknuo je gradonačelnik.

Dodao je kako je i dalje njihova obveza ravnomjerno ulagati i u narednom razdoblju će pratiti što se događa i s ostalim klubovima.

Foto: krizevci.hr

čitam...