17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Grad po mjeri mladih

Grad Križevci predlaže novi nacrt gradskog programa za mlade, Križevčani pozvani na njegovo predstavljanje
G

Riječ je o strateškom dokumentu koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih

Ne propustite

Nakon što su mladi mladi Križevčani i Križevčanke pozvani da sudjeluju u izradi nacrta gradskog programa za njih, došlo je vrijeme za prezentaciju prikupljenih podataka.

U sklopu ovog projekta u ponedjeljak, 25. ožujka u 11 sati u Klubu kulture održat će se predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade Grada Križevaca od 2024. do 2027. godine.

Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom za mlade Križevci i Savjetom mladih Grada Križevaca, a riječ je o strateškom dokumentu koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih na lokalnoj razini te općenito poboljšati kvalitetu života mladih.

– Ovaj Nacrt Programa izrađen je u suradnji s predstavnicima donositelja odluka u Gradu Križevaca, koji u svojem djelokrugu rada provode mjere i aktivnosti koje utječu na kvalitetu života mladih u lokalnoj zajednici, mladima te predstavnicima ustanova i organizacija civilnog društva koje rade s mladima i za mlade – poručili su iz Grada Križevaca.

Svi zainteresirani mladi u dobi od 15 do 30 godina ovdje se mogu prijaviti za sudjelovanje.

 

Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×