Zelena čistka

Grad Ludbreg se pridružuje akciji čišćenja divljih odlagališta otpada

Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

12:18h
0
Zelena čistka // Foto: Arhiva

Grad Ludbreg se i ove godine uključuje u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj, Zelena čistka – Let’s do it Croatia.

Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj.

– Čist okoliš je pravo i obveza svih nas. Jedino biće koje stvara otpad je čovjek, a njegovo neodgovorno ponašanje dovest će u pitanje opstanak svih. Uključimo li se svi u kampanju za čisti okoliš, omogućit ćemo bolju budućnost i nama i budućim generacijama – poručuju iz Grada

Središnja akcija Zelene čistke ove će se godine provesti u subotu, 22. travnja,  kada svatko može postati volonter, odvojiti par sati svog vremena, doći na najbliži punkt i pomoći u zbrinjavanju otpada.

Okupljanje sudionika je u 9 sati kod Lovačkog doma.

– Molimo Vas da se prikladno obučete i sa sobom ponesete rukavice. Nakon akcije čišćenja okoliša, organizirat će se i druženje svih sudionika. Vjerujemo da ćete se odazvati ovom pozivu i da će upravo naši građani dati svoj puni doprinos uspjehu Zelene čistke u Gradu Ludbregu i cijeloj Hrvatskoj – poručuju iz Grada

čitam...