17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grad od ŽUC-a traži smanjenje brzine u središtu Koprivnice
G

Ne propustite

Na prijedlog Odbora za gospodarstvo, razvoj grada i zaštitu okoliša koprivničko Gradsko vijeće je koprivničko-križevačkoj Policijskoj upravi, Županiji i Županijskoj upravi za ceste poslalo zaključak kojim, kako je rekla potpredsjednica Odbora Anica Desnica, traže smanjenje brzine kretanja na 40 km/h na Trgu mladosti, u Ulici Antuna Nemčića i Florijanskom trgu, te plan sigurnosno-prometnog rješavanja slijedećeg raskrižja Ulice dr. Željka Selingera i Ulice Miroslava Krleže.

S gradskim prijedlozima za povećanje sigurnosti na ovim crnim prometnim točkama u policiji su se već složili, no ne i u ŽUC-u, pod čijom su nadležnosti te prometnice. Na opetovano traženje za smanjenjem brzine ŽUC je negativno odgovorio smatrajući gradske zahtjeve neosnovanima.

 

Ne želeći snositi odgovornost za posljedice mogućih prometnih nesreća, Gradsko je vijeće zatražilo od ŽUC-a i Županije da izrade svoj plan za sigurnost prometa na spomenutim dionicama, te da o tome izvjeste vijećnike i građane Koprivnice.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×