17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odobrena sredstva

Grad udrugama dao preko 70 tisuća eura, kulturi otišao najveći dio kolača, čak 45.800, sport dobio tek 2700 eura
G

S udrugama će se u narednom periodu potpisati ugovori o dodjeli financijskih sredstava

Ne propustite

Gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijava na natječaj donio Odluku o odobravanju financijskih sredstava za programe odnosno projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2023. godini.

Sveukupno su odobrena sredstva za sufinanciranje 40 programa odnosno projekata udruga u sveukupnom iznosu od 71.100 eura.

Iz područja kulture odobreno je 45.800 eura za 21 programa, odnosno projekata. Najviši iznos u vrijednosti od 4580 eura dobile su dvije udruge, Udruga K.V.A.R.K. i Gradski tamburaški orkestar Križevci. Popis svih udruga i dobivene iznose možete vidjeti na linku.

Za projekte iz područja socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnih djelatnosti odobreno je 22.600 eura i to za 15 programa. Udruga umirovljenika i starijih osoba Križevci u ovoj je kategoriji dobila najviši iznos od 2600 eura. Popis svih programa i dodijeljenih sredstava po udrugama možete vidjeti ovdje.

Za aktivnosti iz područja sporta i rekreacije odobreno 2700 eura za četiri projekta, odnosno programa. Najviši iznos od 900 eura dobio je Off road klub Križevci. Preostale iznose i organizacije nalaze se na linku.

S udrugama će se u narednom periodu potpisati ugovori o dodjeli financijskih sredstava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×