16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tjedan u knjižnici

Građane očekuje Ljetna tržnica knjiga, projekcija TED govora, dokumentarac, Julikina kuharica i Digitalni laboratorij
G

U petak u 18 sati Čitaonica tiska rezervirana je za petu ovogodišnju projekciju TED govora s temom „Loša strana Interneta“.

Ne propustite

Događanja u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” počinju sutra s Pričaonicom za djecu predškolske dobi od četiri godine nadalje. U Dječjem odjelu knjižnice od 16.30 sati čitat će se priča O zmaju koji je volio cvijeće.

Također, sutra u 18 sati u Čitaonici tiska prikazivat će se dokumentarni film „Jednostavniji način – kriza kao prilika“. Film se prikazuje pod okriljem programa Zelena knjižnica i u sklopu 3. Nacionalne akcije „Pokrenimo zelene knjižnice“. Radi se o inspirirajućem dokumentarcu o skupini ljudi u Australiji koji su odlučili probati koliko je jednostavno i zdravo stresni ritam grada i neodrživost ideje uspjeha, zamijeniti životom u prirodi.

U utorak od 18 sati u Čitaonici tiska Vlatka Lamot Lajšić, kao što smo već najavili, predstavit će svoju knjigu „Julikina kuharica iz Samobora“.

U srijedu je na rasporedu radionica za djecu osnovnoškolske dobi „Digitalni laboratorij“. Radi se o novom programu informatičkog i informacijskog opismenjavanja u kojem polaznici mogu naučiti što su to micro: bitovi, kako koristiti web 2.0 alate i korisne web stranice. Radionica će se održati u Dječjem odjelu s početkom u 13 sati.

U petak u 18 sati Čitaonica tiska rezervirana je za petu ovogodišnju projekciju TED govora s temom „Loša strana Interneta“. Organizatori su odabrali zanimljive govore koji će posjetiteljima osvijestiti negativan utjecaj sadržaja na Internetu. Za projekcije TED govora nije potrebna ulaznica.

Iduće subote napokon na red dolazi prva Ljetna tržnica knjiga, a održava se od 9 do 13 sati. Svi građani, knjižari ili nakladnici koji žele na prvoj Ljetnoj tržnici knjiga ponuditi knjige, školske udžbenike, časopise, stripove, gramofonske ploče i CD-ove pozvani su da do četvrtka  prijave svoje sudjelovanje dolaskom u Knjižnicu ili na telefon 048/622-363 (interni 115) ili e-mail: strucni@knjiznica-koprivnica.hr .

Kao i prošle godine, štandovi za prodaju, nažalost, neće biti osigurani, stoga će sudionici morati improvizirati sa smještajem građe. Sama Knjižnica ponovno će na prodaju ponuditi otpisane knjige iz svog amortiziranog fonda. U slučaju jake kiše, Ljetna tržnica knjiga neće se održati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×