14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Raste broj smještajnih kapaciteta

Građani budućnost vide u turizmu pa kuće, klijeti i vikendice prilagođavaju za smještaj gostiju
G

U prošloj je godini evidentan je porast smještajnih kapaciteta u cijeloj županiji te tako u 24 smještajne jedinice postoji 637 kreveta u 260 soba, 28 apartmana i četiri ruralne kuće.

Ne propustite

Na području Koprivničko-križevačke županije građani se sve više žele baviti turizmom u čemu vide mogućnost zarade te svoje  kuće ili pak klijeti i vikendice prilagođavaju za smještaj gostiju.

U prošloj je godini evidentan je porast smještajnih kapaciteta u cijeloj županiji te tako u 24 smještajne jedinice postoji 637 kreveta u 260 soba, 28 apartmana i četiri ruralne kuće,

To je u odnosu na 2015. godinu, kada je kreveta bilo 589, porast za osam posto. 

– Razlog tome je rast privatne inicijative i otvaranje ruralnih kuća za odmor, seoskih domaćinstava i ostalih oblika nehotelskog pružanja usluge smještaja – kažu iz županijske Turističke zajednice.

Hoteli raspolažu s 378 kreveta u 175 soba, 13 apartmana i dvije sobe za invalide, dok su u ruralnim kućama i seoskim domaćinstvima na raspolaganju 63 kreveta.

Ostalih 196 kreveta zainteresirani mogu pronaći u prenoćištima, apartmanima i sobama za iznajmljivanje, lovačkim domovima i planinarskom domu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super trikovi

Što s limunom koji ste ocijedili ili naribali? Ne bacajte ostatak, evo kako ga iskoristiti

Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili? Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×