10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Poboljšanje infrastrukture

Građani Koprivnice i okolnih naselja dobivaju nove priključke za vodoopskrbu i odvodnju, evo kako se prijaviti
G

Koprivničke vode pozivaju sve vlasnike, odnosno druge zakonite posjednike građevina, da se priključe na sustave vodoopskrbe i odvodnje

Ne propustite

Građanima Koprivnice dostupna su 274 nova priključka za javnu vodoopskrbu i 70 novih priključaka za javnu odvodnju izgrađena u sklopu projekta Aglomeracije Koprivnica.

Koprivničke vode pozivaju sve vlasnike, odnosno druge zakonite posjednike građevina, da se priključe na sustave vodoopskrbe i odvodnje.

Na novoizgrađeni sustav vodoopskrbe mogu se priključiti građevine na ovim lokacijama:

– Kunovec Breg – ulica Goli breg

– Herešin – odvojak Koprivničke ulice

– Starigrad – ulice Mire Bano, Koprivnička, Mlinarska i Nemčićev dol

– Draganovec – ulice Sveti Vid i Bukovačka

– Bakovčice – ulice Bakovljanski breg i Bilogorska ulica

– Jagnjedovec – odvojci ulice Jagnjedovec

– Koprivnica – ulice Močile, Nikole Sertića, Vinica, Dubovečki breg, Krste Hegedušića, Rečko polje i Vinogradarski put

– Zahtjev za priključenje na javni sustav vodoopskrbe vlasnik, odnosno drugi zakoniti posjednik građevine podnosi društvu Koprivničke vode d.o.o. na adresi Komunalac d.o.o., Mosna 15, Koprivnica (šalter sala) temeljem pisanog zahtjeva svakog radnog dana od 10 do 12 sati – navode iz KC Voda. Svi obrasci dostupni su OVDJE.

Također, dostupno je 70 novih priključaka za odvodnju na na području na kojem je izgrađen sustav odvodnje dijela naselja Vinica, Močile i Herešin u sklopu projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”.

Na novoizgrađeni sustav odvodnje mogu priključiti građevine u ulicama: Nikole Sertića, Kozarnjak, Varaždinska, Dubovečki breg, Ulici I Vinodolski odvojak, Tina Ujevića, Vinogradska ulica, Podolice, Crnogorska, Trakošćanska, Sv. Tri kralja i Heršinska ulica.

Zahtjevi se mogu podnijeti na gorespomenutoj adresi, na isti način i u istom razdoblju, a obrasci se mogu pogledati OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×