16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
djecu su vozili u školu

Građani mogu odahnuti, veliki Dogo Argentino koji je režao na ljude i napadao pse sada je kod vlasnika kojega čeka inspekcija i mora pojačati ogradu
G

Danas smo djecu vozili u školu, nije nam svejedno. Vozit ćemo ih dok se taj pas ne pronađe i nekud smjesti. Nikad ne znaš što mu je na pameti, rekla nam je jedna mama čija djeca polaze školu Braća Radić. 

Ne propustite

Građane Koprivnice jučer u večernjim satima poprilično je uznemirila i uplašila činjenica da ulicama luta veliki pas, bijeli Dogo Argentino, koji se zatrčava prema ljudima, reži i napada druge pse.

– Danas smo djecu vozili u školu, nije nam svejedno. Vozit ćemo ih dok se taj pas ne pronađe i nekud smjesti. Nikad ne znaš što mu je na pameti – rekla nam je jedna mama čija djeca polaze školu Braća Radić.

Pas je prvo viđen kod Bašče, a onda je krenula lavina komentara na Facebooku.

– Kod Bašče trči ovakav pas sam bez vlasnika, čini se da je nekome pobjegao. Pas je bas jako strašan, zaletio se na drugog psa u tipu jazavčara kojeg su šetali muž i žena i napao ga, ja sam mislila da će ga zadaviti, bas je strašno bilo. Pa eto, oprez, nadam se da će ga vlasnici brzo pronači i pripaziti da im više ne pobjegne, jer je bas zastrasujuć i nije mi svejedno bilo, a ni tim drugim ljudima koji su svog malog psa šetali – napisala je korisnica jedne grupe na Facebooku.

Ispod njene su se objave zaredali komentari ljudi koji su također imali bliski susret s opasnim psom.

– Nije ga ugodno vidjeti kako bezglavo juriša. Naročito noću. Moja curka i ja smo maloprije šetale i kreće se ulicom prema Miklinovcu, trči prema ljudima, ali i hoda po sredini prometne ceste. Uglavnom, ogroman je – bio je jedan od komentara.

U Preložnoj ulici kod Konzuma je pak krenuo prema djevojčici koja je šetala svog psa.

– Prije sat vremena bio je u Preložnoj ulici, muž je taman bio vani kad je vidio curicu kako šeta svojeg malog psa, a ovaj se zatrčal i prema curici. Sreća, muž i još dva susjeda odmah su krenuli prema njima i onda je pobjegao. Mogli bi samo zamišljati što bi se desilo da nije nikog bilo na ulici u tom trenu – netko je napisao.

Odmah ujutro kontaktirali smo sklonište za pse Ottova kućica iz koje su nam rekli da će se provozati tim područjem, a maloprije su nas obavijestili kako od ranije znaju čiji je to pas te da ga je vlasnik jučer u večernjim satima ulovio i vratio kući.

– Pas je sada kod vlasnika, a popodne kod njega u nadzor ide inspektor. Morat će pojačati ogradu i poduzeti ostale mjere da pas više ne bi bježao – kažu iz azila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×