12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Solidarnost na djelu

Građani ponovo bili velikog srca i široke ruke, pomogli kupnju 478 pari tenisica za učenike slabijeg imovinskog stanja
G

Predstavnici škola preuzeli su tenisice u prostorijama GDCK Koprivnica te ih podijelili svojim učenicima uoči odlaska na zimske praznike

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je tijekom jubilarne 50. akcije Solidarnost na djelu, koja je provedena u listopadu 2022. godine u Koprivnici i 11 općina, ukupno prikupilo 87.078,14 kuna. Kao što je najavljeno na početku ove tradicionalne humanitarne akcije, novac je namijenjen za kupnju sportske obuće za djecu školskog uzrasta slabijeg imovinskog stanja.

– Od ukupno prikupljenih sredstava namireni su troškovi provođenja akcije te je uplaćeno pet posto u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa. Preostali novac je utrošen za kupnju 478 pari tenisica, koje su plaćene 82.694,00 kuna. Tako je 478 učenika slabijeg materijalnog stanja iz ukupno 18 osnovnih i srednjih škola s područja Koprivnice i 11 okolnih općina dobilo nove tenisice – poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

Predstavnici škola preuzeli su tenisice u prostorijama GDCK Koprivnica te ih podijelili svojim učenicima uoči odlaska na zimske praznike. Ujedno su svim školama, kao i voditeljima podmlatka Crvenog križa, uručene zahvalnice za sudjelovanju u 50. akciji Solidarnost na djelu.

Crveni križ zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su i ove godine iskazali svoju solidarnost i na taj način pomogli najmlađima u socijalnoj potrebi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pripazite!

S hrvatskog tržišta povlači se popularna čokoladica, može imati komadiće plastike

Zbog moguće prisutnosti malog komada plastike tvrtka Mondelēz International s hrvatskog tržišta povlači proizvod Milka Oreo Bar (37 g). Povlači se proizvod Milka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×