6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Građani predali puške, bombe, mine i streljivo
G

Ne propustite

Dragovoljno izručiti oružje i streljivo koje su nedozvoljeno posjedovali te tako izbjeći moguće prekršajne ili kaznene sankcije, i u kolovozu je odlučio značajan broj građana naše županije.

Odazivajući se na naše kontinuirane pozive građani su predali automatsku pušku, dvadeset ručnih bombi, dvije mine, deset komada raznih rasprskavajućih sredstava, četiri puške, 1 312 komada raznog streljiva i 0,7 kg eksploziva. Time su otklonili opasnost iz svoje okoline i dali svoj doprinos većoj sigurnosti svih nas.

– I nadalje pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja–manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja. Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 i sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilu i sa vozilima bez policijskih obilježja – napominju iz policije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×