AGLOMERACIJA STIGLA U DELOVE

Gradi se kanalizacija, promet otežan zbog prekopa asfalta

Iduće godine u suradnji Općine i Županijske uprave za ceste rekonstruirat će se cijela dionica županijske ceste kroz Delove, onako kako je ove godine uređena u Novigradu Podravskom u Gajevoj ulici

09:15h
0
Foto: Općina Novigrad Podravski

Projekt Aglomeracije koji se provodi po Novigradu Podravskom stigao je do Delova. Po trasi županijske ceste u Delovima izvode se radovi na izgradnji sustava za odvodnju otpadnih sanitarnih voda i kućnih priključaka na taj sustav kao i na vodoopskrbnu mrežu. Zbog prekopa dijela asfalta promet je otežan.

Izvođač će sanirati prekope, a iduće godine u suradnji Općine i Županijske uprave za ceste rekonstruirat će se cijela dionica županijske ceste kroz Delove, onako kako je ove godine uređena u Novigradu Podravskom u Gajevoj ulici.

– Zahvaljujemo mještanima Delova na strpljenju i razumijevanju što je njihovo selo dospjelo zadnje na red za uređenje na trasi županijske ceste od granice sa Općinom Hlebine do spoja na Podravsku magistralu, jer nije imalo smisla i gospodarskog rezona investirati u novi asfalt na kolniku za kojeg smo očekivali da će se kroz godinu ili dvije rezati i prekapati u sklopu aglomeracijskih radova – poručio je načelnik Zdravko Brljek.