Gradonačelnica i suradnici odgovarat će na pitanja građana na Večernjakovoj tribini

10:49h
0
Ilustracija

Večernji list priređuje tribinu pod nazivom “Za bolju Koprivnicu”, kojoj je namjera ostvariti izravnu interakciju između građana Koprivnice i gradske uprave u vezi s problemima koji građane “žuljaju”.

Tribina će se održati u četvrtak, 27. ožujka s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih, a ulaz je besplatan. Na pitanja koja građani već postavljaju nekoliko dana, i na ona koja će postaviti neposredno na tribini, odgovarat će gradonačelnica Vesna Želježnjak sa suradnicima, među kojima će biti sve gradske pročelnice te kompletna uprava Komunalca.

Tribina nije zamišljena kao poligon za političko prepucavanje bilo kakve vrste, nego kao platforma putem koje građani imaju priliku izravno komunicirati s gradskom administracijom o stvarima koje su im važne u svakodnevnom životu. Večernjak će objaviti sva pitanja i odgovore te će pratiti realizaciju eventualnih obećanja gradske uprave.

Tribina se priređuje u suradnji s Gradom Koprivnicom.

Evo nekih od dosad pristiglih pitanja: Što konkretno znači smanjenje broja kreveta u bolnici?, Kada će točno brza cesta stići do Koprivnice?, Kada će se urediti Esterova, Ivanjska, Pavelinska, Širovice…?, Kako uprava misli spriječiti naseljavanje vrana u gradskom parku?.

čitam...
Loading...