NOVO STARO VODSTVO

Gradonačelnik najavio uređenje novog prostora za Udrugu žena Grada Đurđevca, na skupštini za predsjednicu ponovo izabrana Mirjana Mišulin

U drugi mandat Mirjana Mišulin ušla je sa svojom dosadašnjom ekipom žena u kojoj joj je potpredsjednica ostala i dalje Ljubica Dobravec, tajnica Marija Kožar, a blagajnica Snježana Jelušić.

11:48h
0
Foto: Grad Đurđevac

Članice Udruge žena Grada Đurđevca dobile su novo, odnosno staro vodstvo. Na redovnoj Godišnjoj skupštini, koja im je ujedno bila i izborna, za novu predsjednicu jednoglasno je izabrana Mirjana Mišulin, koja je na čelu te vrijedne đurđevačke udruge bila i protekle četiri godine. U drugi mandat Mirjana Mišulin ušla je sa svojom dosadašnjom ekipom žena u kojoj joj je potpredsjednica ostala i dalje Ljubica Dobravec, tajnica Marija Kožar, a blagajnica Snježana Jelušić.

-Kreativnost, humanitarnost i čuvanje tradicijske baštine našega grada i kraja, do sada je bila, a ostaje i nadalje naša glavna preokupacija i temelj našega rada. Na tragu toga tvrdim da nema događanja i manifestacije koju je organizirala naša Turistička zajednica ili naš grad, a da u njoj nismo sudjelovale. Vjerujem da smo na najbolji mogući način predstavljale naš grad u brojnim TV nastupima i manifestacijama u RH i inozemstvu – rekla je Mirjana Mišulin.

Posebno je naglasila dva projekta koja su Udrugu učinila prepoznatljivom i poznatom.

– To je naš najpoznatiji gastro projekt zaštite pogače z oreji pri Ministarstvu kulture, te tradicijsko-dizajnerski projekt Hrvatski krpež, koji bi nam mogao biti temelj za nova istraživanja i zaštitu našeg tradicijskog tekstilnog rukotvorja – zaključila je Mirjana Mišulin i zahvalila se Gradu Đurđevcu i Turističkoj zajednici grada Đurđevca na logističkoj potpori u realizaciji tih važnih projekata.

Čestitke na dosadašnjem radu i suradnji članicama Udruge žena uputio je i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

–Uz čestitke želim vam se zahvaliti na svemu što činite na čuvanju i zaštiti naše baštine, te na svim aktivnostima u kojima sudjelujete u našem gradu ili ga pak svojom gastronomskom ili kreativnom ponudim, predstavljate diljem Hrvatske i izvan nje – rekao je gradonačelnik Janči i najavio da ovu vrijednu žensku đurđevačku udrugu ubuduće čekaju i povoljniji uvjeti za rad. Grad će im, naime osigurati novi radni, prostraniji i kvalitetni radni prostor u Poslovnom centru.

Čestitke Mirjani Mišulin, novoj predsjednici Udruge žena grada Đurđevac uputile su i predstavnice Udruge žena Peski i Udruge žena Svetojanke.

čitam...
Loading...