12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBILJEŽEN DAN ŠKOLE

Gradonačelnik Rajn gostovao u svojoj bivšoj osnovnoj školi povodom Dana škole: Nikad ne odustajte od svojih zamisli i ideja
G

Učenici su potom postavili brojna pitanja gradonačelniku pa ih je tako zanimalo radi li vikendom, je li planirao biti gradonačelnik dok je bio u školi, tko stoji iza radova u gradu, što radi u slobodno vrijeme i brojna druga pitanja

Ne propustite

Uz natjecanja u graničaru i štafeti, radionice i predstavljanje bivših učenika i djelatnika škole, Osnovna škola Vladimir Nazor iz Križevaca danas je obilježila Dan škole.

Pored brojnih predavača, redom Križevčana koji odabirom svojih profesija, uključivanjem u društveno angažiran i koristan rad, uspjesima i rezultatima te trudom i zalaganjem služe kao primjer učenicima, gradonačelnik Mario Rajn govorio o tome kako mu je bilo u Osnovnoj školi, kakav je prosjek imao, na koja je natjecanja išao, a govorio je i o tome kako je biti gradonačelnik, koliko je to odgovoran i zanimljiv posao, kako mu izgleda radni dan te koliko posao gradonačelnika utječe na privatni život budući da je to posao koji traje 24 sata.

Učenici su potom postavili brojna pitanja gradonačelniku pa ih je tako zanimalo radi li vikendom, je li planirao biti gradonačelnik dok je bio u školi, tko stoji iza radova u gradu, što radi u slobodno vrijeme i brojna druga pitanja.

– Nikad nemojte odustati od svojih zamisli i ideja, što god u budućnosti radili, radite to najbolje što možete i znate – poručio je gradonačelnik Rajn.

Uz gradonačelnika, učenicima su se predstavili bivše učiteljice Ana Juran i Mira Harča, Tomislav Leskovar iz HGSS-a, kuhar Mišel Doskočil, umjetnica Tea Hatadi, znanstvenik Andrej Dundović, bivša prvakinja Jugoslavije u trčanju Ana Budija, olimpijac Branko Zorko, farmaceutkinja Ivana Šamuga, obrtnik Tihomir Tepeš, arheolog i slikar Zoran Homen, nogometašica Tihana Nemčić, obrtnik Ivica Levak i poduzetnica Olga Razum Šuica.

osnovna škola vladimir nazor križevci
Izvor: križevci.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×