31.3 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnik se javno ispričao za glasnu muziku s Roštilj festa
G

Ne propustite

Gradonačelnik Zvonimir Mršić povodom festivala mladih „Roštilj fest“ na Bašći u Koprivnici, 08. i 09. srpnja 2011. godine uputio je javnu ispriku građankama i građanima Grada Koprivnice:

Poštovane građanke i građani Grada Koprivnice

 

stvaranjem uvjeta za održavanje glazbeno-gastronomskog i rekreativnog festivala u organizaciji udruge mladih M.A.K. na Bašći , u subotu i nedjelju 08. i 09. srpnja ove godine omogućili smo koprivničkim bendovima sviranje, a našim mladim sugrađanima slušanje glazbe koju vole, ali smo na žalost istovremeno uznemirili mnoge građane u okruženju.

Ovom prigodom se ispričavamo svim našim sugrađanima, obiteljima, djeci, starijim ljudima koji zbog glasne glazbe koja je dopirala sa Bašće nisu mogli u petak i subotu spavati. Za sva buduća takva i slična događanja namijenjena mladima, svakako ćemo osigurati uvjete koji neće istovremeno  poremetiti noćni odmor svima ostalima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×