12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izložba vina Đurđevo 2016.

Gradonačelnikovim vinom proglašeno vino Ivana Cvekana
G

Ne propustite

Da će se do berbe piti dobra vina potvrđuju i 44 vina ocijenjena srebrnim znakom, te čak 73 brončanim, osam ih je dobilo priznanje za sudjelovanje na izložbi.

Degustacijom vina, prigodnim programom i podjelom zlatnih medalja vinogradarima čija su vina enolozi ocijenili najboljima, u atriju utvrde Stari grad, tradicionalna izložba vina Đurđevo 2016. okupila je velik broj zaljubljenika u dobru kapljicu.

Povodom Dana grada i Đurđeva organizirala ju je Udruga vinogradara i voćara Đurđevac te uoči ovog najvećeg gradskog blagdana ponovo pokazala da se njeni članovi imaju čime podičiti.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Željko Lacković te je vinarima čestitao na postignutoj kvaliteti vina i osvojenim medaljama. Ove godine je na ocjenu enologa primljeno 167 uzoraka vina, a zlatnima je ocijenjeno njih 42. Da će se do berbe piti dobra vina potvrđuju i 44 vina ocijenjena srebrnim znakom, te čak 73 brončanim, osam ih je dobilo priznanje za sudjelovanje na izložbi, dok je gradonačelnikovim vinom proglašeno vino Ivana Cvekana.

U nastavku se nalaze rezultati ocjenjivanja:

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×