17.9 C
Koprivnica
Petak, 9. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnikov apel vozačima uz prvi dan škole
G

Ne propustite

Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić vozačima je uputio apel uz prvi dan škole:
“Poštovani vozači, u ponedjeljak, 1. rujna započinje nova školska godina. Tristotinjak najmlađih po prvi puta će krenuti u školu, a više od pet tisuća učenika osnovnih i srednjih škola krenut će ponovno u svoje razrede.
Nakon dugih praznika puni doživljaja i veseli zbog susreta sa svojim prijateljima njihove misli neće biti dovoljno usmjerene kretanju u prometu.
Zato upućujem apel svim sudionicima u prometu, posebno vozačima da povećaju pozornost, smanje brzinu i vode veliku brigu o sigurnosti u prometu prije svega naše djece. Učinimo sve kao bi početak školske godine bio siguran.
Posebnu pažnju posvetimo djeci koja kreću u prvi razred, a koja će na svojim torbama nositi žute marame. Pomognimo im da se pravilno nauče kretati u prometu, ali i budimo oprezni da ih naše radnje ne ugroze”.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U SIGECU

Havarija na blagdan Tijelova, nesretnu 80-godišnjakinju na ulici izgrizla dva psa

Prava tragedija zadesila je na sam blagdan Tijelova jednu 80-godišnju gospođu u Sigecu. U popodnevnim satima, kad su svi odmarali...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti