Ljetne vrućine

Gradski bazeni Cerine zabilježili porast broja kupača u mjesecu lipnju

Bazene Cerine je u lipnju posjetilo više od 8 900 kupača što je 9 posto više kupača nego u istom periodu prošle godine.

09:51h
0
Nedjeljna gužva na koprivničkim bazenima // Foto: Komunalac
Bazeni Cerine, brza rijeka // Foto: Komunalac

Gradski bazeni Cerine Koprivnica kojima upravlja Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica po posjećenosti, broju korisnika, atraktivnosti sadržaja i usluga koje nude u posljednjih nekoliko godina postali su okosnica razvoja turizma u Koprivnici, Koprivničko- križevačkoj županiji i šire.


Godišnje na bazenima Cerine proda se više od 75 000 karata, a dosad tijekom 2017. godine bazene Cerine posjetilo je više od 46 000 posjetitelja.

Bazeni Cerine ovog su ljeta omiljeni odabir za osvježenje i rekreaciju, a o tome govori i podatak zabilježen 25. lipnja, kada je bazene Cerine posjetilo 644 kupača koji su spas od ljetnih vrućina pronašli upravo na Cerinama.

Broj posjetitelja koji je zabilježen, potvrđuje da bazeni Cerine nisu samo omiljeno gradsko kupalište već su kvalitetu samih bazena prepoznali i posjetitelji iz Bjelovara, Virovitice, Čakovca, Varaždina, Križevaca koji najčešće dolaze u obiteljskim vikend aranžmanima.

Bazene Cerine je u lipnju posjetilo više od 8 900 kupača što je 9 posto više kupača nego u istom periodu prošle godine. Na povećanje broja kupača nisu utjecale samo ljetne vrućine nego i bogatija, sadržajnija ponuda bazena Cerin za sve posjetitelje bez obzira na dob.

Osim vodenih atrakcija u samim bazenima, posjetiteljima su na raspolaganju razni animacijski programi za mališane, grill specijaliteti te veliki izbor pića u Beach baru po izuzetno povoljnim cijenama.

Idealna ljetna aktivnost i zabava za sve posjetitelje je odbojka, rukomet i mali nogomet na pješčanom terenu na sunčalištu bazena Cerine.

Tijekom cijele ljetne sezone organiziraju se turniri u odbojci, rukometu i malom nogometu na pijesku uz atraktivne animacijske programe i zagarantiranu zabavu.

 

čitam...