6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Loši odnosi

Gradski odbor križevačkog HSS-a nije se pojavio na susretu Narodne koalicije
G

Ne propustite

Zanimljiv je status na svojem Facebook profilu ostavio bivši predsjednik HSS-a Branko Hrg i nezavisni kandidat na izbornoj listi HDZ-a.

Naime, povodom nedavnog dolaska jakih snaga Narodne koalicije na predizborni skup u Križevcima (Milanović, Beljak, Maras, Mrak-Taritaš i dr.), mediji su primjetili kako nije bilo lokalnih snaga HSS-a koji bi pravili društvo predsjedniku Kreši Beljaku.

Nasmijao se Hrg novom predsjedniku HSS-a i spomenuo kako ispred pozornice na kojoj su kasnije nastupili Begini nije bilo niti jednog križevačkog HSS-ovca.

Podsjećamo kako je Hrg istupio iz stranke, a kao razloge odlaska naveo je kako ne želi mijenjati svjetonazore i mišljenja, što mu je priskrbilo i 4. mjesto na HDZ-ovoj listi u II. izbornoj jedinici.


Za komentar zbog čega novi predsjednik HSS-a Krešo Beljak nije dočekan od strane domaćina, zamolili smo Tomislava Katanovića, predsjednika gradske organizacije HSS-a.

– Gradska organizacija HSS-a Križevci izvršava sve svoje stranačke obveze kao i u svim dosadašnjim predizbornim kampanjama. Imenovan je Gradski izborni stožer stranke, imenovani su predstavnici u Županijski izborni stožer, svi kontakti dostavljeni su u županijsko Tajništvo HSS-a, a predstavnici GO HSS-a Križevci redovito sudjeluju u radu svih viših instanci stranke. Činjenica je da unatoč tome nismo primili nikakvu obavijest s bilo koje razine HSS-a o dolasku predsjednika stranke.

Vidljivo je kako odnosi između novog vrha stranke i gradske organizacije u Križevcima (gdje je stolovao njen bivši predsjednik Hrg) nisu najprisniji, što nam sugerira i odgovor križevačkog dogradonačelnika.

– Nije dobro da o gostovanju predsjednika stranke nije obaviještena jedna od najuspješnijih organizacija HSS-a u Hrvatskoj. Da smo uključeni u organizaciju vjerojatno bi na skupu u Križevcima bilo više domaćih ljudi, izjavio je Katanović sugerirajući vjerojatno na autobuse kojima su mnogi od okupljenih došli na skup u sklopu kampanje.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijavite se

Općina Hlebine svoje će starije mještane razveseliti uskrsnicom, evo kako do nje

Kao i svake godine tako i u ovo vrijeme blagdana Općina Hlebine pomaže svojim mještanima koji se nalaze u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti